Tarsus'da tarlada çalışarak geçimini sağlayan ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan Popstar yarışmasında ilginç kişiliği ile her kesimi kendisine hayran bırakan Selçuk Demirelli'ye memleketinde büyük destek yağıyor.

Esnafından simitçisine kadar herkes destek veriyor. Eşi "Kıskanıyorum ama başarılı olmasını istiyorum", dedi.    

Tarsus'da tarlada çalışarak geçimi sürdüren ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan Popstar yarışmasında ilginç kişiliği ile herkesimin kendisine hayran bırakan Selçuk Demirelli'ye memleketinde büyük destek yağıyor.  

Tarsus'ta Esnafından simitçisine kadar herkes destek veriyor. Eşi "Kıskanıyorum ama başarılı olmasını istiyorum""  Popstar yarışmasında yüzlerce kişinin arasından farklı ses rengi ile ilk 13 yarışmacı arasına kalan ve geçtiğimiz akşamda halkın oyları ile birinci olan Selçuk Demirelli'nin eşi Gülay Demirelli, ""Çok kıskanç olmama rağmen eşimin sonuna kadar destekçisiyim"" dedi.  

Tarsus'un Bağlar Mahallesi'nde ikamet eden Selçuk Demirelli 11 yıldır evli ve iki çocuk babası. Çocukları Mustafa Demirelli (10) ve Ömer Faruk Demirelli (8) ""Babamızın birinci olması için çok duallar ettik. İnşallah birinciliği devam edecek"" dedi.

Çocukluğundan bu yana eşinin hayatının hep mücadele etmekle geçtiğini söyleyen Gülay Demirelli, ""Eşim, çocukluğundan bu yana her türlü işte çalıştı. Tarlada ırgatlık bile yaptı. Beni ve çocuklarını kimseye muhtaç etmeden yaşatmaya çalıştım.

Ben önce yarışmaya katılmasını istemedim. Çünkü televizyondan görüyordum. Ünlü olununca eşleri ile ayrılanları izliyordum. Bu yüzden korkularım vardı. Eşimi çok sevdiğim içinde kıskanıyordum. Ancak eşim bana o güvenci verdi.

Beni ve çocuklarını asla bırakmayacağını ve sonuna kadar sevmeye devam edeceğini söyledi. Güzel bir evliliğimiz var. sürekli telefonda görüşüyoruz. Bana teseliler veriyor.

Çocuklarımla ve eşimi televizyonda izleyince çok heyecanlanıyorum. Çok farklı bir duygumuş. Maddi ve manevi olarak sonuna kadar destekçisi olacağız"" dedi.  

Eşinin maddi imkansızlıklar yüzünden ve birde sesinin çok farklı olduğu için sürekli arkadaşları tarafından Popstar yarışmasına girmesi için teşvik edildiğini söyleyen Gülay Demirelli, Tarsus halkının eşine sahip çıkmasını istedi.