Edinilen bilgiye göre gece saat 23.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi 2841 sokak Berat Apartmanında oturan iş adamı bir çocuk babası Turan Ltd. Şti'nin sahibi Mustafa Çataklı (43) gelen bir telefonla ikamet ettiği evinden çıkarak 33 N 0273 plakalı otosuna bindiği sırada kimliği  belirsiz kişi yada kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Silah seslerini duyan eşi Ayşegül Çataklı (37) kanlar içinde kalan eşini arabaya bindirerek Tarsus Devlet Hastanesine kaldırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden iş adamı Mustafa Çataklı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Emniyet güçleri olay yerinde yaptıkları aramada 7 adet 7.65 mm çapında boş kovan buldu.

Cinayetten sonra kayıplara karışan katil yada katil zanlılarını yakalamak için emniyet güçleri geniş çaplı arama başlattı. Tarsus Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Çataklı'nın cesedi daha sonra Adana Adli Tıp Morguna gönderildi. 

Tarsus ve Niğde Devlet Hastanesi ile Niğde Üniversitesi'nin Yemek ve Temizlik işlerini yürüten İş adamı Mustafa Çataklı, geçtiğimiz haftada Tarsus SSK Hastanesinin Yemek ihalesini kazanmıştı.