İşçi Emeklileri Cemiyeti Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, Tarsus'taki 16 bin SSK emeklisini sağlık dispanserine kavuşturarak hastane kuyruklarından kurtarmak istediklerini söyledi.

Cemiyeti ziyarete gelen AKP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Teke ve İlçe Başkanı Abdülcabbar Gönen'den yardım isteyen Kurnaz, dispanser açılması konusunda destek verilmesini istedi.   

Türkiye İşçi Emeklileri Cemiyeti Tarsus Şubesi'ni ziyaret eden AKP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Teke ile İlçe Başkanı Abdülcabbar Gönen, Cemiyet Başkanı Ömer Kurnaz'dan işçi emeklilerinin sorunlarını dinledi.  Cemiyet Başkanı Ömer Kurnaz, Tarsus'ta 16 bin işçi emeklisinin bulunduğunu belirterek, ""Emeklilerimizi hastane korudorlarından ve eczane kuyruklarından kurtarmak istiyoruz.

Bunun için hükümet nezdinde bize yardımcı olun"" talebinde bulundu.  Emeklilerin insanca yaşayabileceği hayat standardına kavuşturmak için çaba harcadıklarını ifade eden Kurnaz, şöyle konuştu: "" İşçi Emeklileri Derneği'nin 16 bin üyesi bulunuyor. Emekliliğin tadını çıkartması gereken insanlarımız akşam eve nasıl ekmek götürürüm düşüncesiyle yaşıyor.

Emeklimizi hastane koridorlarından ve ilaç kuyruklarından kurtarmak istiyoruz. Bunun içinde içerisinde eczane de bulunan Sağlık Dispanseri açma çalışmamız var. Dispanserin kendi olanaklarımızla yapacağız. Ancak bunu ortaya koymak için yardımlarınıza ihtiyaç duymaktayız. Bize dispanser için izin verilmesini ve doktor verilmesini istiyoruz bize yardımcı olun. Emeklileri sıkıntıdan kurtaralım.""  

İşçi Emeklileri Derneği Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz'dan emeklilerin sorunlarını dinleyen AKP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Teke ile İlçe Başkanı Abdülcabbar Gönen, konunun takipçisi olacaklarını ve sağlık dispanserinin açılması için en kısa zamanda Ankara'ya giderek ilgililerle görüşeceklerini belirtti.  

Başkan Adayı Mehmet Teke, emeklinin içinde bulunduğu sıkıntıyı en iyi anlayanlardan birisinin de kendisinin olduğunu ifade ederek, ""Belediye Başkanlığını kazanmamız durumunda emeklilerimiz için hazırladığımız yeni projeleri hemen devreye sokacağız.

Ak Parti hükümetinin desteği ile emeklimizi güzel günlere ulaştıracağız. Tarsus halkı ve emeklilerimiz bizimle birlikte arzu ettiği hizmeti görecektir. Tarsus'ta emekliler için Sağlık Dispanseri açma girişiminizi yürekten destekliyor ve konunun takipçisi olacağımı beyan ediyorum"" dedi.