Pozantı-Ankara otoyolunun Tarsus Damlama mahallesi yakınlarında kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin cenazeleri memleketleri Adana'da toprağa verildi.

Tarsus'ta, dün akşam saatlerinde karşı yönden gelen kamyonla çarpışan otomobilde yaşamını yitiren sürücü Gazi Özgör (63) ve araçtaki akrabası Emine Rüzgar (47) ile çocukları Ayşe (20), Meryem (19) ve Ali Rüzgar'ın (22) cenazeleri Tarsus Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

ANNE VE ÜÇ ÇOCUĞU HAYATTAN KOPTU

Kazada hayatını kaybeden Emine Rüzgar, kızları Meryem ve Ayşe, oğlu Ali Rüzgar ve akrabası Gazi Özgür'ün cenazeleri yapılan otopsinin ardından bugün yakınları tarafından teslim alınarak memleketleri Adana'nın İmamoğlu ilçesine getirildi.

Çörten Mahallesi Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine yaklaşık bin kişi katıldı. Cenazede ailenin acılı yakınları ayakta durmakta zorlandı. Kılınan cenaze namazının ardından anne, üç çocuğu ve akrabaları yan yana toprağa verildi.

Şakir Sarı'nın kullandığı 06 AB 1448 plakalı kamyon, dün Pozantı-Ankara otoyolunun Tarsus'ta Damlama mevkisinde Gazi Özgör yönetimindeki 01 AFA 008 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Özgör ile otomobildeki Ali, Ayşe, Meryem ve Emine Rüzgar yaşamını yitirmişti.

Otomobildeki Kerim Rüzgar ile kamyon sürücüsü Şakir S. yaralanmıştı.