Tarsus'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 1 kişi öldü, 2'si ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

24 nisan günü tren kazasında hayatını kaybeden kızının cenazesini alıp dönüşe geçen anne, TEM Otoyolu Pozantı-Tarsus istikameti Karakütük mevkiinde zincirleme trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu'nun Karakütük mevkiinde Hasan Tekin'in kullandığı 42 ABD 58 plakalı otomobil, yoğun yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu, yol kenarına savruldu.

Kazayı gören Adem Arpacı idaresindeki 06 BL 6569 plakalı minibüs de yol kenarında yardım amaçlı durdu. Aynı istikamette seyreden Necdet Emeç yönetimindeki 31 SF 267 plakalı otomobil ise aşırı yağıştan dolayı yol kenarındaki 42 ABD 58 plakalı araç ile bu araca yardım için duran minibüse çarptı.

Kazada 31 SF 267 plakalı araçta yolculuk yapan ve Rana Bektaş'ın annesi olan Zekiye Beyazıt olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Necdet Emeç ile yolcu olarak bulunan Eylem Beyazıt ağır yaralanırken, hafif yaralı olan Gülay Aytaç ile Hasan Aytaç Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobildekilerin, Kayseri'nin İncesu ilçesi yakınlarında hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve 6 aylık evli olduğu öğrenilen Rana Bektaş'ın (37) cenazesini birkaç araçlık konvoy oluşturarak memleketleri Hatay'ın Samandağ ilçesine götürdükleri belirtildi.

Kazada ölen anne Zekiye Beyazıt'ın 8 çocuk annesi olduğu öğrenildi.