Tarsus'ta iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziler Mahallesi Atatürk Caddesi Musa Bengi İlköğretim Okulu'nun ön tarafındaki kavşakta meydana geldi.

 Mustafa Balcı (28) yönetimindeki 01 JV 886 plakalı otomobil, şehir merkezine doğru seyir halindeyken, kavşaktan dönüp karşı yöne geçmek isteyen Mehmet Koç (40) idaresindeki 33 NKS 17 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Her iki araç da yola savrulurken, olay yerinde park halinde bulunan bir motosikletse kullanılamaz hale geldi. Yol kenarında bulunan ve bir boyacı dükkanına ait boyalar da yola saçıldı.

Kazada sürücü Mustafa Balcı ile yanında bulunan Mert Ece (26) ile kaza esnasında yol kenarında kaldırımda oturan Mustafa Sağ (21) yaralandı. Yaralılar, Tarsus Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, Mert Ece'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, Atatürk Caddesi ise kaza nedeniyle yaklaşık bir saat boyunca araç trafiğine kapatıldı, yola dökülen boyalar da Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce temizlendi.