Tarsus'ta komşu fırın işletmecisine silahlı saldırı düzenleyen fırıncı, yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus Fatih Mahallesi Adana Caddesi üzerinde fırın çalıştıran Erdener Rallas ile yan komşusu olan ve aynı mesleği yapan M.C.'nin yanında çalışan Şenol D. (35) arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavganın ardından husumet oluştu. Rallas, kavgaların ve saldırıların arkası kesilmeyince fırınına güvenlik kamerası taktırdı.

Duatepe Mahallesi 1104. Sokak'ta bulunan Akdeniz Apartmanı'na da kamera taktıran Rallas, taş ve sopalarla işyerine saldıran Şenol D. hakkında suç duyurusundabulundu. En son 1 Mart gecesi saat 20.20'de işyerinden evine gelen Erdener Rallas, köşede araç içinde pusuda bekleyen Şenol D.'nin saldırısına uğradı.

5 el ateş eden Şenol D.'nin saldırısı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Bacağından yaralanan Rallas, kendisini apartmanın içine atarak kurtuldu.

İhbar üzerine olayla ilgili inceleme başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarından saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen Şenol D.'yi aramaya başladı.

Geniş çaplı çalışma başlatan Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı saklandığı yerde yakaladı.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Şenol D., kasten adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak cezaevine gönderildi.