Tarsus Türkav Başkanı ve Damlama İlköğretim Okulu Müdürü Rıza Nur Fenk'in de MHP'den belediye başkan aday adayı olacağı yakın çevreleri tarafından belirtilmekte.

1964 Tarsus doğumlu olan Fenk, 39 yaşında genç ve dinamik bir aday. Kısa adı Türkav olan Türkiye Kamu Çalşıanları Vakfı Tarsus Şubesinin 4 yıldır başkanlığını yapan Rıza Nur Fenk'in, MHP'den Tarsus Belediye Başkan aday adayı olacağı yakın çevrelerince söylendi.

"MHP'de şimdiden Tarsus belediye başkanlığına aday adayı olmak isteyen üç kişi oldu. Rıza Nur Fenk, Burhanettin Kocamaz ve Turhan Kır. Bu üç adayın yanısıra MHP'de daha çok aday adayı olmak isteyen çıkacağı partiye
 yakın kaynaklarca belirtilmekte. 

Şimdiden belediye başkanlığı için üç adayı çıkan MHP'de ilçe yöneticileri partimize teveccüh çok bu nedenle ay sonuna doğru memur olanlar istifa ederek aday adayı olmak itediklerini açıklayacaklar.

Partinin önünü adayların önünü kapatmak istemiyoruz diyorlar. Diğer partilerde olduğu gibi MHP Tarsus İlçe teşkilatında da yakında hareketli günler yaşanacağı şimdiden görülmeye başladı.