Türkmen; "Şoförlerimiz hayatlarını, maşallah ve inşallah'la götürüyorlar"

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cumhur Türkmen, şoför esnafı ve kamyoncuların son yıllarda giderek yoksullaştığını söyledi. Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası`nca gerçekleşen ``Karayolu Taşımacılığı Yasası Bilgilendirme Toplantısında konuşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cumhur Türkmen, şoförlerin her geçen gün yoksullaştığını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:  

  ""Tarsus'ta bulunan şoförlerimizin büyük çoğunluğu açlık sınırına dayanmış durumdadır. Evine ekmek götüremeyen arkadaşlarımız var. Bağ-kur primlerini ödeyemeyen şoförlerimizin en büyük korkuları şu anda ailelerinden birini hastalanmasıdır.

Çünkü aillerinden birisi hastalandığında tedavi ettirecek hiç bir güvencesi yok.Hastanede yatırılması geriktiğinde ödeyecek parası olmadığından hastalarının hastanede rehin kalması endişesini taşıyorlar.

Bunun yanısıra yine yollardan can güvenliği bulunmayan şoförlerimizin bu sorunlarına bir an önce hükümet nezdinde çözüm bulunmasını istiyoruz. Şoförlerimizin maalesef hayatlarını maşallah ve inşallah'la götürüyorlar.""dedi.  "