Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Oktay Gürman, dönem başkanlığı görevini tamamlayarak başkanlık görevini Hakan Hasoğlu'na devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Hakan Hasoğlu, "Geçmiş başkanlardan aldığım örneklerle Tarsus Rotary Kulübü'nde güzel hizmetleri hayata geçireceğim''  dedi.

Başkanlık görevini devreden Oktay Gürman, Gözenler Restaurant'ta yapılan devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, oldukça verimli ve güzelliklerle dolu bir yıl geçirdiklerini belirterek, bu güzellikleri yaşamalarını sağlayan Rotary ailesine teşekkür etti.

Bir yıl önce kolye ve başkan rozetini taktığı anda bu işin ne kadar onurlu, önemli bir iş olduğunu anladığını vurgulayan Oktay Gürman, ''Öncelikle neler yapabileceğimize karar vererek çalışmaya başladık. Yönetim kurulumuzla birlikte hizmet için bu yola baş koyduk'' dedi.

Dönem Başkanlığı görevini devralan Hakan Hasoğlu, yeni bir dönemin, yeni umutlar ve yeni projeler olduğunu ifade ederek, ''Hep birlikte çıktığımız topluma hizmet yolculuğunda siz Rotaryanlar'ın yanımızda olduğunuzu bilmek, bana, yönetim kurulu üyesi ve komite üyesi arkadaşlarıma güç katacaktır” dedi.

Başkanlık devir teslim törenine Rotary Kulübü Guvarnör yardımcısı Tuncer Taşkın, geçen dönem Guvarner başkan yardımcısı Orhan Özbaba, Mersin, Akdeniz ve Toros Rotary Kulübü başkanları ve eşleri ile Tarsus Rotary Kulübü yönetici ve üyeleri ile eşleri katıldı.