Tarsusta, şehirlerarası otobüs firmalarına ait iki yazıhane sahibi arasında çıkan tartışma sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Bugün öğle saatlerinde Tarsus Otogarı'nda meydana gelen olayda, S.A ile kardeşi K.A, alacakları olduğu iddia edilen M.U. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay silahlı düelloya dönüştü.

Silahların sıkıldığı sırada yazıhanede otobüs bekleyen yolculardan Rıfat Ayçoban (23), kurşunlardan birinin kafasına isabet etmesi sonucu olay yerinde öldü.

Olayda emekli polis memuru olduğu bildirilen M.U ve yeğeni A.U ile karşı taraftan K.A yaralanarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan A.U. da Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevkedildi. Olayla ilgili olarak, K.K ve M.A isimli şahıslar gözaltına alındı. Olay yerinde 14 adet boş kovan bulundu.

Firar eden S.A'nın yakalanmasına çalışılıyor. Olayı duyan tarafların yakınları hastane önünde kalabalık oluşturdu. Polis herhangi bir olay çıkmaması için hastane ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri aldı.