Tarsus Kasım Ekenler Ticaret Meslek Liselileri derneği yöneticileri, okulun 34. kuruluş yıldönümleri nedeniyle yemek düzenliyor.

Kasım Ekenler Ticaret Meslek Liselileri Derneği yöneticileri, Adana yolu üzeri Berdan bitişiğinde bulunan Restaurant'ta 24 Ekim 2003 Cuma günü saat:19.00 gerçekleşecek olan yemeğin amacının okul öğrenci ve veli dayanışmasını sağlayarak 34. kuruluş yıldönümü kutlamak olduğunu söylediler.

Tarsus Kasım Ekenler Ticaret Meslek Liselileri Dernek başkanı Kemal Duru ve 2. Başkan Abbas Kaygısız, ""okul eski mezunlarının biraraya gelerek, kaynaşmasını sağlamak, ayrıca okulumuzun 34. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla bu geceyi tertip ettik.

Düzenleyeceğimiz bu yemekten elde ettiğimiz gelir ile, okulumuzun fakir öğrencilerine gıda yardımında bulunmayı amaçlıyoruz.  

Okulumuzun eski mezunlarının geceye katılarak bize bu konuda destek olmalarını beklerken, ilerleyen günlerde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeler çerçevesinde elde edeceğimiz gelir ile okulumuzda yardıma muhtaç olan öğrencilere gerekli yardımları yaparak, destek olmayı sürdüreceğiz"" dediler.