Tarsus İdmanyurdu As Başkanı Eyüphan Eyüpoğlu, kulüp başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında toplandıkları yönetim kurulu toplantısında hazırlık ve transfer çalışmaları hakkında bilgi aktarıldığını, görüşmelerin sonuçlanmak üzere olduğunu belirtti.  

Eyüpoğlu, Berdan Tekstil'in bir oyuncu alınması için bonservis bedelini üslenmiş olduğunu, yönetimin Berdan Tekstil'e teşekkür ettiğini bildirdi.

Dr. Ali Cerrahoğlu ve Levent Alpaltaş, yönetime sundukları raporda;  

Ferhat Duman'a, aşil tendonuna fizik tedavi uygulanıyor. Bir hafta istirahat verildi. Halil Karataş'ın yüzünde şişlik, kaşıntı oluştu. Tedavisi sürüyor. Ulaş Aynur, Bitlis maçında dizine darbe aldı. Soğuk uygulanıyor", dediler.    

 Eyüploğlu, açıklamasına şöyle devam etti: 

Oyuncularımızdan Ulaş Ulusan'a, Aydın Toscalı'ya ve Hasan Göstak'a transfer teklif edilmiş olup, yönetim Ulaş ve Aydın'ın verilmesini uygun görmeyip reddetmiştir.

Hasan Göstak'ı Kayseri Erciyes veya Sivasspor'a gitme isteğine olumlu bakılmış ücret talep edilmiştir. Stoper mevkiinde Kilis belediyespor'dan Hacı Yusuf Türen (1976/Adıyaman) ile anlaşılmıştır. 

Adanademirspor ile yapılan hazırlık maçında Cüneyt Yenişehir'in 40. dakikada attığı golle ilk yarı 1-0 bitmiş, ikinci yarının 65. dakikasında Murat Yüksel'in attığı golle maç 1-1 berabere bitmiştir. 

 Deplasmanlı süper gençler takımımız bu hafta Ş. Urfa'da pazar günü Şanlıurfaspor ile karşılaşacaktır", dedi.