Tarsus'ta meydana gelen trafik kazasında, Tarsus Belediye Başkan Vekili ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.  

Kaza, D 400 Karayolu Yeni Hal Kavşağı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mersin'den Tarsus istikametine seyreden Engin Yiğit'in (32) kullandığı 33 P 0333 plakalı mobilet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.    

Mobiletin arkasından gelen Veli Karataş (55) idaresindeki 33 PL 066 plakalı kamyon ise, devrilen mobilete çarpmamak için orta bariyere çıkarak palmiye ağacına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle devrilen palmiye ağacı Tarsus'tan Mersin istikametine seyreden Yakup Yarbay'ın kullandığı 33 NY 899 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Kazada otomobilin içinde bulunan Tarsus Belediye Başkan Vekili Hasan Yıldırım (62), Tarsus Ekspres Gazetesi sahibi Mustafa Erdoğan (55) ve otomobil sürücü Yakup Yarbay (46), mobilet sürücüsü Engin Yiğit ile mobiletin arkasında oturan Halil Can Ertem (30) çeşitli yerlerinden yaralandı.  

Yaralılar, ambulansla Tarsus Devlet ve SSK hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazadan sonra Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ile Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.