Tarsus Belediyesi'nden işsiz vatandaşlara büyük müjde geldi.

Tarsus Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, önümüzdeki günlerde 30 yeni park ve 7 okuma salonunun hizmete açılacağı duyuruldu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise Tarsus’u mevcut konumundan daha ileri seviyelere taşımak için göreve talip olduklarını ifade etti.

Bozdoğan, “Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çetin bir mücadeleye girdik.

Biz daha yeni başlıyoruz. Şehrimizin tüm sorunlarını ortadan kaldıracak hamleleri yapmak için sabırsızlanıyoruz. Tabir yerinde ise şehrimizin röntgenini çektik.

Çürüyen, eskiyen, aksayan ve şehre yakışmayan her ne varsa ortadan kaldırıp, yerlerine yeni ve modern hizmetleri inşa edeceğiz." dedi.

VATANDAŞLAR BOL BOL KİTAP OKUYUP PARKLARDA OTURACAK

Yapılan planlama doğrultusunda 30 park ve yeşil alan ile 7 tane okuma salonu açılacak.

Tarsuslu vatandaşlar, bol bol kitap okuyup, parklarda dinlenebilecek.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Gazetemize ulaşan Tarsuslu vatandaşlar, 2 yıldır görevde olan Bozdoğan'ın Tarsusluları kalkındıracak bir tek projeyi hayata geçirmediğini belirttiler.

Vatandaşlar, büyük umutlarla seçilen Başkan Bozdoğan'ın iyi bir doktor olabileceğini ancak Belediye Başkanlık görevinde başarısız olduğunun altını çizdiler.

Tarsuslular, "2 yıldır başkanlık koltuğunda oturuyor. Sürekli şunu yapacağız, bunu yapacağız diyor. Ancak ortada hiçbir şey yok. Tarsus'un geliştiği yok. Yerinde saymayı bırakın geriye doğru gidiyoruz." diye konuştular."