Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti Mersin Milletvekili Saffet Benli, Ak Parti'ye katılım töreninde yaptığı konuşmada coşkulu kalabalığa hitap etti.

Yaptığı konuşmada  "Mehmet Teke'nin arkasında 367 milletvekili ve başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN vardır.

Ak Parti iktidarı "insanı yaşat ki devlet yaşasın temel prensibi ile memleketimizi düzlüğe çıkartmıştır. 

Yapılan tüm anketlerde Ak Parti'nin Türkiye genelinde ciddi bir sıçrama yaptığını, Cumhuriyet tarihinde kırılması ender sonuçlara 29 Mart sabahı şahit olacağız",  dedi.  

Daha sonra yapılan törenle Ak Parti'ye katılanlara rozet takıldı. Tarsus Belediye eski başkanı Veyis Kemal Erdem, Zahit Erdem ve Anavatan Partisinde siyaset yapan yaklaşık 300 kişi Ak Parti'ye katıldı. Burada bir konuşma yapan Mehmet Teke şunları söyledi:  
 
"Bu muhteşem kalabalık göstermiştir ki Tarsus Belediyesi Ak Parti kadroları ile yönetilecektir. Tarsus'un yarım kalmış tüm projelerini en kısa sürede tamamlayarak, hükümetimizin uygulanmasında acele ettiği Sahil Bandı Projesi için uygulamalar başlatılacaktır.

Tarsus Belediyesi esnafıyla ve halkıyla barışacak, sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyecektir. Bu gün burada Ak Parti'ye katılan arkadaşlarımız gücümüze güç katarak bizi onurlandırmışlardır", dedi.