Tarsus Belediye Başkan Vekili Ali Kaya, son zamanlarda kamuoyunda belediyenin işçilere maaş ödemediği yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Kaya iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek belediye çalışanlarının sadece yarım maaş alacakları bulunduğunu belirtti.  

Ali Kaya, yerel bir gazete yayınlanan 'Tarsus Belediyesi işçilerine maaş ödemiyor' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek belediye çalışanlarının Kurban Bayramı'ndan önce yarım maaş, Bayram ikramiyelerini ve eğitim yardım alacaklarının ödendiğini belirtti.  

Tarsus Belediye Başkan Vekili Ali Kaya, son zamanlarda kamuoyunda belediyenin işçilere maaş ödemediği yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Kaya iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek belediye çalışanlarının sadece yarım maaş alacakları bulunduğunu belirtti. Ali Kaya, yerel bir gazete yayınlanan "Tarsus Belediyesi işçilerine maaş ödemiyor" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek Belediye çalışanlarının Kurban Bayramından önce yarım maaş, Bayram ikramiyelerini ve eğitim yardım alacaklarının ödendiğini belirtti.

Belediye Başkan Vekili Ali Kaya "Seçim ortamına girdiğimiz şu günlerde Belediyemiz aleyhinde aslı olmayan haberler yayınlanıyor. Bunlardan bir tanesi de "Tarsus Belediyesi işçilerine maaş ödemiyor" başlıklı bir haber tamamen yalandır.

Biz çalışanlarımıza düzenli olarak alacaklarını ödüyoruz. Hükümet tarafından İller Bankası payımız düşürülmesi sonunda çalışanlarımızın Ocak ayı maaşını yarım ödemek zorunda kaldık. Bununla birlikte çalışanlarımızın bayram parasını ve Eğitim yardım paralarını da bayramdan önce ödedik. 1994 yılından göreve geldiğimizde 7 aylık işçi, 5 aylık memur maaşları ödenmemiştir.

Allah'a şükürler olsun o sıkıntıları atlattık. Şu anda Türkiye'de çalışanların alacaklarını zamanında ödeyebilen belediyelerin başında Tarsus Belediyesi geliyordedi.