Mersin'de yaşayan 30 yaşındaki Mehmet Kurtgöz'ün ölümüne neden olan 5 günlük gelin Ayşegül'ün şeytani planlarından en fazla etkilenen hiç kuşkusuz eski sevgililerinden Erol T. oldu.

Erol 25 yaşında, 4 yıllık evli ve dünyalar güzeli 1.5 yaşında bir kızı var. Şimdilerde kabul etmek zor gelse de kızı ve eşine rağmen komşularının kızı Ayşegül'e kaptırıyor gönlünü ve sonu cinayete kadar varan bu macerada, 35 gün boyunca katil zanlısı olarak cezaevinde yatıyor. Allah'tan Ayşegül'ün söylediği yalanlar ayağına dolanıyor da bu esaret fazla uzun sürmüyor.

İşte boşu boşuna 35 gün cezaevinde yatan Erol T. yaşadıklarını MersinRadikal.Com'a anlattı.

* Ayşegül yeni sevgilisini kurtarmak isterken seni cinayetle suçladı. Sence intikam mıydı niyeti?
Valla böyle bir şey olmasaydı kesinlikle ben ölecektim. Zaten o kişi öldü, beni de diri diri mezara attı.

* Seni de mi öldürmeyi planladıklarını düşünüyorsun?
Tabii o kişi aslında beni öldürmek için tutulmuştu. Daha önce çok tehdit aldım ben... Zaten Ayşegül teyzemin evine gelip "Yeğeninin başına bir çorap ördüm. Bunun içinden çıkamayacak" demişti.

* Niye seni tehdit ettiler?
Kurban Bayramı'ndan 2 gün önce bunu evimden zorla attım. Yani elimi verdim ama kolumu kaptırmıştım ben bunlara... Beraberliğimiz 1 ay bile sürmedi.

* Nasıl tanıştınız?
Ayşegül'ün 17 yaşlarında bir erkek kardeşi var. Ben de motosiklet tamircisiyim... Kardeşi müşterilerimin yanında gidip geliyordu, orada benim bir müşterime telefonunu vermişti.

* Ne diye vermişti?
Bir tane sigaraya, ablasının yani Ayşegül'ün telefonunu satıyor, "Bu güzel bir bayandır. İşte size istediğinizi yapar" diyordu. n Sen de hemen numarayı mı aldın? Ben almadım. Başkaları aradı, benim işyerimin adresini vermiş, tabii o kişi her zaman yanımda olmuyor, onu görmek için geldi beni gördü. Sonra teklifte bulundu. '"Ben evliyim" dedim. "Biliyorum ben de dulum, bizimki sadece bir arkadaşlık olacak" dedi.

* Sen de "Bu fırsatı kaçırmayayım" diye mi düşündün?
Hatasız kul olmaz abla... Ben hatamın farkına çabuk vardım, kızın bana hangi amaçla yaklaştığını fark edince, hanımıma geldim söyledim, 'Yaptım bir hata, bundan birlikte kurtulalım bana da yardım et' dedim. Amacı beni hanımımdan ayırıp evlenmekmiş. Oysa benimle arkadaşlığının başında "Senin ailene herhangi bir zararım olmaz dulum" demişti.

* O öyle deyince sen de gizli saklı yürüyecek mi sandın?
Ya... Bir hatadır oldu.

* Bu hata da 35 gün cezaevinde kalmana neden oldu. Eşin nasıl öğrendi?
Eşime ben söyledim. Zaten o da aradı, ona "Senin kuyunu kazacağım, Erol'u senin elinden alacağım" dedi. Ben de eşimi alıp Ankara'ya kaçtım.

* İyi de bu kız senden çocuk aldırmış...
Nasıl diyeyim bilmiyorum, olmadı öyle bir şey... Ayşegül Şeker Bayramı'nda evden kaçmış. Ailesi de adliyeye gidip "Kızımızı bu kaçırdı" diye şikayetçi oldu. Sonra ailesi bana "Biz kızı bulduk. Bu kız senin için kaçmış, alacaksın" dediler. Bayağı bir tartışma oldu aramızda... Ailemi ve beni tehdit ettiler. Kafama silah dayadılar. "Alacaksın bu kızı" dediler.