Tarsus Belediyesi tarafından eski TOK Otobüsleri terminalinin yeniden düzenlenmesiyle kazanılan Lokman Hekim Polikliniği hizmete açıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 320 milyar liraya mal olan polikliniğin açılış töreninde, "Hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara çok cüzi rakamlarla sağlık hizmeti vereceğiz" dedi.  

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Lokman Hekim Polikliniği hizmete girdi.  Lokman Hekim Polikliniği'nin açılışına Tarsus Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile çok sayıda davetli ve vatandaş topluluğu katıldı.  

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, açılışta yaptığı konuşmada, eski TOK Otobüsleri terminalinin yeniden düzenlenmesi ile kazanılan polikliniğe 3. bir kat ilavesi yapıldığını ve alınan medikal malzeme ve tefrişatı ile birlikte Lokman Hekim Polikliniği'nin 320 milyar liraya mal olduğunu söyledi.

Burhanettin Kocamaz, "Hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara çok cüzi rakamlarla sağlık hizmeti vereceğiz" dedi.  Lokman Hekim Polikliniği'nde röntgen ve ultrason cihazları da bulunduğunu belirten B.Kocamaz, bu sağlık tesisinde göz hastalıkları, kadın doğum, diş polikliniği ve acil müdahale servislerinin de yer aldığını kaydetti.  

Ambulans hizmetleri ile birlikte kadın doğum uzmanı, göz hastalıkları uzmanı, diş hekimi, iki pratisyen hekim, sağlık memuru, 4 ebe ve hemşire, 2 radyoloji uzmanı, 3 laborant kadrosu bulunan poliklinik sabah saat 08.00'den 22.00'ye kadar hizmet verecek.  

Poliklinikte uzman doktor muayenesi 5 milyon lira, pratisyen doktor muayenesi ise 2 milyon lira olarak belirlendi.

Konuşmalardan ardından Kaymakam Abdülhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, doktor ve hemşireler açılışı birlikte yaptı.