Bir hafta önce yenildiği İskenderun DemirÇelikspor maÇından sonra liderliği kaybeden ve sıralamada iki basamak birden inerek üÇüncülüğe düşen sarı lacivertliler Pazar günkü Gaski maÇını 3-1 alarak bir basamak yükseldi.

Adanasporun, ikinci sıradaki İskenderun DemirÇelikspor'u yenmesiyle Tarsus İdmanyurdu sıralamada bir basamak Çıkarak puanını 29'a Çıkardı. Böylece sarı lacivertliler zirve iddiasını sürdürdü.

Tarsus İdmanyurdu kulüp başkanı Cumali Yağcı, Gaskispor maÇını firesiz geÇtikleri iÇin sevinÇli olduklarını belirterek "Pazar günü bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bundan sonra da bizleri destekleyerek yanımızda olsunlar. İlk etapta play offa kalarak hedefe ulaşacağız"diye konuştu.

MİLLETVEKİLLERİNİN İLGİSİ;

Öte yandan Tarsus İdmanyurdunun maÇlarına milletvekilleride ilgi gösteriyor. Sarı lacivertlilerin her maÇında en az bir milletvekili oluyor.

Daha önceki maÇlarada gelen milletvekili Vahap SeÇer, Pazar günkü TİY- Gaski maÇınıda izledi ve galip gelen oyuncuları kutladı. Zaman zamanda diğer milletvekilleri maÇlara gelerek sarı lacivertlilere destek oluyor.