Özel Tarsus Amerikan Koleji 7 Mayıs 2009 Perşembe günü (yarın) saat 13:00'da Auditorium'da ünlü müzisyenlerini ağırlıyor.

Keman resitali verecek olan Serkan Gürkan; 12 yaşında D.E.Ü. İzmir Devlet Konservatuvarı’nın Korno bölümüne alınmış, keman eğitimine 13 yaşında Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı’nda başlamış. Fransa ve İtalya’da konserler veren sanatçı, yapmış olduğu en son beste çalışmaları klasik batı müziği, tango ve Türk müziği sentezinde olup dünyaca ünlü Viyana Flarmoni’nin bazı sanatçıları tarafından Japonya 2008 yeni yıl konserinde icra edilmiş, büyük beğeni toplamıştır.

Sanatçı, String Inspirations Quintet’in kurucusu, bestecisi, aranjörü ve 1. kemancısıdır. Birçok ülkede solo ve oda müziği konserleri veren sanatçı grubu ile 2008 Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin davetlisi olarak katılmıştır.

Piyano resitali verecek olan Rüya Taner ise; Almanya’nın Schwenningen şehrinde doğmuş, 4 yaşında piyano öğrenimine babası ile başlamıştır. Ankara Devlet Konservatuvarı’nda eğitiminine devam eden sanatçı, 1993 yılında “Royal College of Music” ten diplomasını almış, 1994 yılında Guildhall School of Music and Drama’da piyano üzerine yapmış olduğu Lisans üstü öğrenimini “konser piyanisti” ünvanını alarak tamamlamıştır. Rüya Taner, Türkiye, Avrupa, Amerika’da ve 40’ı aşkın konser salonunda konserler ve solo resitaller vermiştir..