MersinHaber / Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off finalinin 3. maçında, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Cuma günü seride 2-0 önde olan Fenerbahçe ile Mersin'de karşılaşacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, MersinRadikal.Com muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin sahada şampiyonluk maçının gerektirdiği her türlü özveriyi gösterdiğini söyledi. Kendilerinin ise henüz bu şampiyonluk havasına giremediklerini belirten Yıldızoğlu, ''Bu da Fenerbahçe'nin yapmış olduğu etkili mücadeleden kaynaklanıyor'' dedi.

Fenerbahçe karşısında aldıkları sonuçların gerçek kapasitelerini yansıtmadığını ifade eden Yıldızoğlu, şunları kaydetti:''Faklı skorla kaybettiğimiz iki maçın bizi kendimize getirmiş olmasını temenni ediyorum. Sezon boyunca gösterdiğimiz olumlu performansı bu maçta göstermek istiyoruz. Neticede bu kadroyla buraya kadar geldik ve hala onlara güveniyorum. Son maçta yaşadığımız ciddi şoku, yarın yapacağımız karşılaşmada eski performansımıza geri dönerek atlatacağımıza inanıyorum. Seyircimizden de bu konuda destek bekliyorum.''

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni sahasında yaptığı ilk maçta 87-61, ikinci maçta ise 102-62 yenen Fenerbahçe, seride 2-0 önde bulunuyor.