Mersin Haber /  TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçında yüreklerini ortaya koyacaklarını, ancak kulaklarının da Tarsus'ta olacağını söyledi.

Kahramanlı, yaptığı açıklamada, ekip olarak birlik ve beraberlik içerisinde ligin son maçı için çalışmaların en üst seviyede devam ettiğini belirtti.

Sezona Bank Asya 1.Lig iddiasıyla başlayan Mersin İdmanyurdu olarak Bucaspor karşısında yüreklerini ortaya koyacaklarını ifade eden Kahramanlı, ''Bucaspor maçı final maçımız olacak. Bu maçtan her koşulda 3 puan almayı hedefliyoruz. Ancak galip gelememe durumunda berabere kalmaya çalışacağız. Bucaspor maçında yüreğimizi ortaya koyacağız. Ancak, kulağımız şu anda lig ikincisi olan Belediye Vanspor ile evinde oynayacak Tarsus'ta olacak'' diye konuştu.

Artık geriye sayıma başladıkları dile getiren Kahramanlı, şöyle devam etti: ''Belediye Vanspor ile ikili averajda avantaj bizden yana. Tarsus İdmanyurdu'nun yenmesi halinde Bucaspor deplasmanında beraberlik bile bize yetiyor. Özetle çok kritik bir haftaya girdik. Tarsus ekibinin de ilk 5'e kalması için haftayı galibiyetle kapatması gerekiyor. Bu zorlu haftada ümit ediyorum ki son gülen taraf biz oluruz.''

Kahramanlı, sezon boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlara bu hafta sonu çok ihtiyaç duyacaklarına dikkati çekerek, İzmir'deki maçta taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.