Mersin Haber / Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ''Beykoz 1908 karşısında çok iyi bir mücadele sergilediklerini, ancak hakemin penaltılarını vermeyerek, haklarını yediğini'' öne sürdü.

İlk yarıda yedikleri şanssız golle yenik duruma düştüklerini, ancak toparlanarak beraberliği yakalayıp, ardından da galibiyet için gol bulmaya çalıştıklarını ifade eden Kahramanlı, ''Çabalarımız galibiyet golünü getirmedi. Ayrıca, hakemlerin yanlı kararlar vermesi, futbolcularımızın morallerini bozdu. Beykoz 1908 karşısında alınan 1 puan bizi mutlu etmedi. Ancak, her şeye rağmen Bank Asya 1. Lig umudumuz sürüyor'' dedi.

Hafta boyunca futbolcuların, teknik heyet ve yönetim kurulunun galibiyete şartlandığını hatırlatan Kahramanlı, ''Beykoz 1908 karşısında hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Hakemlerin kötü yönetimi, Bank Asya 1. Lig'e yükselme sevincimizi bir hafta erteledi. Artık bundan sonra Bucaspor deplasmanından 3 puan almanın hesaplarını yapıyoruz.''

Kahramanlı, ligin son haftasına girilirken, Belediye Vanspor'un sahasında Eyüpspor ile yaptığı karşılaşmada seyircilerin sahaya girdiğini ve maçın yaklaşık 30 dakika ertelendiğini de ifade ederek, ''Belediye Vanspor hükmen yenik ilan edilmesi gerekirken, hakemler maçı oynatıp, Belediye Vanspor'un 1-0 galibiyetini ilan etti. Son haftalarda hakemlerin, bir üst lige yükselecek takımların haklarına saygı duymalarını ve adil kararlar vermelerini bekliyoruz'' diye konuştu.

Kahramanlı, ayrıca taraftarların çirkin oyunu ile Bank Asya 1. Lig'e çıkmak isteyen Belediye Vanspor'un, ligin son maçını Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağını da hatırlatarak, ''Tarsus İdmanyurdu'nun play-off'da mücadele etmesi için Belediye Vanspor'u yenmesi gerekiyor.

Belediye Vanspor'un da Bank Asya 1. Lig'e çıkması için mutlak galip gelmesi gerekiyor. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum, bütün takımlar için her şey bitmiş değil. Mersin İdmanyurdu, ligin son maçında Bucaspor'u deplasmanda yenip, Belediye Vanspor'un puan kaybetmesini bekleyecek'' dedi.