MersinHaber / Mersin’de bir büfe önünde kontör satışı kavgası kanlı bitti. Olayda 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı. Polis yaralının eşine telefonla haber vermekte zorlandı.

Seyyar satıcı büfe önünde dolmuş şoförlerine kontör satmaya kalkınca kavga çıktı. Bıçakların konuştuğu kavgada 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı.

Olay İnönü Caddesi üzerinde bulunan PTT karşısındaki Ceyhun Tekel Büfesi önünde meydana geldi. Yolun karşı tarafında seyyar kontor satıcılığı yapan Hüseyin E., büfe önündeki durakta dolmuş şoförlerine kontör satmak isteyince büfe işletmecilerinin uyarısı ile karşılaştı.

Karşılıklı tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Hüseyin E. yanında taşıdığı bıçakla büfe işletmecisi 65 yaşındaki İbrahim Şit ile 18 yaşındaki oğlu Coşkun Şit'i bıçakladı. Bu arada kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet Özcan adlı vatandaş da bıçak darbelerinden nasibini aldı.

Polis yaralıların ailelerine haber verirken zor anlar yaşadı. İbrahim Şit'in eşi ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Eşiniz büfe önünde bıçaklandı” diyen polis kendini inandırmakta zorlandı.

Hüseyin E. kavganın hemen ardından kayıplara karıştı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde 112 ekipleri yaperken, Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan 18 yaşındaki Coşkun Şit tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.