Mersin Haber / Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Bayanlar 1. Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yeni sezon hazırlıkları erken başladı. Erkek takımı çalıştıran Ahmet Kandemir ve bayan basketbol şubesinde de başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile prensipte anlaşmaya varıldığı bildirildi!

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanvekili Nejat Keykubat, basketbol branşında oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, gerek erkeklerde gerekse de bayanlarda elde edilen başarıların da gelecek açısından umut verdiğini söyledi. Keykubat, bu noktada da Ahmet Kandemir ve Ceyhun Yıldızoğlu ile prensipte anlaştıklarını, her iki antrenörle de önümüzdeki sezon yola birlikte devam edeceklerini, resmi sözleşmenin de önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle imzalanacağı bilgisini verdi.

Takımda kalacak ve gidecek oyuncuları da yine antrenörlerin belirleyeceğini ifade eden Nejat Keykubat, "Bu sezon verim aldığımız oyuncularla tekrar masaya oturacağız ve onların kulüpte kalması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Öte yandan önümüzdeki sezon daha başarılı bir grafik yakalamak için önemli mevkilere oyuncu takviyesi yapacağız. Bunun çalışmasına da şimdiden başladık" dedi.