Mersin Haber / Mersin İdmanyurdu'na, bir futbolcunun alacağına karşılık verilen çekin tahsil edilemediği için haciz geldi.

TFF 2.Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda, bir futbolcunun alacağına karşılık verilen çekin tahsil edilemediği gerekçesiyle kulüp binasına gelen haciz memurları, tespit tutanağı hazırladı.

Alınan bilgiye göre, kırmızı-lacivertli ekipte orta sahada oynayan Veysel Kılıç'a alacaklarına karşılık bir süre önce yönetim tarafından 22 bin 750 TL'lik 2 çek verildi.

Geçtiğimiz ay bu çekleri kullanarak alışveriş yapan Kılıç, mart ayında tahsil edilmesi gereken çeklerin ödemesi yapılamayınca, firma temsilcileri durumu Avukat Turan Hüsnü Gökuluğ'a bildirdi. Bunun üzerine haciz işlemi başlatılırken, bugün kulüp binasına gelen haciz memurları, burada tespit tutanağı hazırladı.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, konuyla ilgili MersinRadikal.Com muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün çok köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, kulübe zarar gelmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Hafta sonu Bucaspor ile yapılacak deplasman maçı nedeniyle şehir dışında bulunduklarını, pazartesi kente döndüklerinde konunun yakından takipçisi olacaklarını ifade eden Kahramanlı, şöyle konuştu:''Pazartesiden itibaren konunun gereğini yaparız, hiç kimse merak etmesin. Ama bugüne kadar hangi kulübe haciz gitmiş, çok merak ediyorum. O nedenle bunda bir art niyet olduğunu düşünüyorum ve bu yöndeki şüphelerimizi de araştıracağız. Neticede haciz işlemleri, bizim için çok önemli olan bir haftada elimize ulaştı.''