Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Yenice’nin ana arterleri olan Atatürk Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Hacı Bektaş Caddesi ve Sıtkı Baba Caddesi üzerinde yenileme ve sıcak asfalt serim faaliyetlerini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ve Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede de asfaltlama faaliyeti gerçekleştirdi.

Berdan Irmağı'nda Kaybolan Çocuğun Cesedi Bulundu Berdan Irmağı'nda Kaybolan Çocuğun Cesedi Bulundu

Büyükşehir ekipleri Yenice’de Okul sokak, Değirmen sokak, Adalet sokak ve Elmas sokakta bozuk zemin söküm ve sıcak asfalt serim işlemlerini tamamladı.

Yenice sakinleri, taleplerini olumlu karşılayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.

Yeniceli vatandaşlar, “Okulumuz ve Cemevimizin bulunduğu bölgede sokaklarımızın zemini oldukça kötüydü. Sıkıntıyı Tarsus Koordinasyon Müdürlüğüne ilettik, başkanımız sayın Vahap Seçer’in talimatıyla çalışmalar başladı. Büyükşehir ekiplerimizin çalışmaları neticesinde söz konusu sokaklarımız tamamen yenilendi” dedi.