Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen'le sahasında karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, galibiyet hedefliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ligde mücadele ettiği 4 yıllık sürecin ardından ilk defa play-off'a kalmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kandemir, ''Belirlediğimiz hedefe ulaşmada oyuncularımın özverili mücadelesi ile yönetimin iyi idaresinin önemli payı var. Play-off'a kalmak önemli bir hedefti.

Ama bu hedeflerimizin bittiği anlamına gelmiyor. Yarı finale kalarak kulüp tarihinde önemli bir hedefe daha ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Sezonun son maçında yarın Efes Pilsen'le karşılaşacaklarını ifade eden Kandemir, şöyle konuştu:''Maçın puan sıralaması açısından bir önemi yok. Ancak, bizi sezon başından bu yana her maçta destekleyen bir taraftar topluluğu var. Bu nedenle yarınki karşılaşmada, Efes Pilsen gibi iyi bir takımı yenerek bizi destekleyen bu taraftarlara galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz. Sahada bu bilinçle mücadele edeceğiz.''

Bundan sonra çalışmalarını tamamen play-off'a yönelik sürdüreceklerini vurgulayan Kandemir, yarınki maçların sonucuna göre rakiplerinin Türk Telekom veya Fenerbahçe Ülker'den birinin olacağını kaydetti.