Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Tarsus Belediye Başkan Adayı Mehmet Teke yaptığı açıklamada, Tarsus'u Türkiye'de ve Dünya'da tanınır bir marka haline getireceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Mehmet Teke özetle şu görüşlerine yer verdi:  "Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan Tarsus geçmiş yıllarda maalesef bazı olumsuzluklarla anılan bir kent haline gelmiştir.

28 Mart seçimleri sonrasında Tarsus'u yeniden ilklerin şehri yapmaya kararlıyız. Tarsus Eshab-ı Kehf, Sempol Kuyusu, Antik Roma Yolu gibi örneğine az rastlanır tarihi kimliğe sahiptir.

Bu değerlere sahip olmak büyük bir ayrıcalıktır. Ancak yeteri kadar tanıtım yapılabilirse. Geçmiş yönetimler iş ve dış turizmi hareketlendirecek icraatları yok saymıştır.

Belediye başkanlarının ellerinde sihirli değnek yoktur. Akıl vardır. 29 Mart sonrası Tarsus'un ve Tarsuslunun sahip olduğu imkanlarlar en üst düzeyde tanıtım kampanyaları ile organize edilecek ve Tarsus'un marka bir    şehir olması için çalışılacaktır.  

Tarsus esnafı belediye tarafından küstürülmüş adeta şehirden yatırımların kaçması sağlanmıştır. Bunun sonucu işsizlik artmıştır. Hükümetimizin özellikle önem arz ettiği SAHİL BANDI PROJESİ 14 bin yatak kapasitesi ve yaklaşık 10 bin kişiye sağlayacağı iş sahası ile hepimizin özlemlerini giderecektir.  

Tarsus'un iktidar desteğinde çözülemeyecek sorunu yoktur", dedi.