Yoğun stres ve baskı ile gününü geçiren, sıkıcı şehir gürültüsü ve yüksek temposu ile oldukça bunalan kişiler zamanla kendilerinin iyi bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünüyor olabilir. Böyle bir durumda gerçekten tam anlamıyla deşarj olup hayatınıza kaldığınız yerden büyük bir enerjiyle devam edebilmek için ihtiyacınız olan en önemli şey harika bir tatildir.

Konu tatil olduğunda da her şeyiyle kaliteli ayrıcalıklı ve konforlu bir mekâna ihtiyacınız var. Bu ihtiyacınıza en iyi yanıt Lyra Resort Spa Hotel olacaktır. Lyra Resort ile Akdeniz’in eşsiz güzelliğine ve sakinliğine eşlik edebilirsiniz.

Türkiye'nin güneyinde, Akdeniz kıyısında her alan Antalya; her yıl birçok yerli ve yabancı turistin akının uğruyor. 630 km uzunluğunda kıyılarıyla birçok bölgesinde tatil severlere muhteşem sahiller ve inanılmaz bir doğa sunabiliyor. Antalya bu uzunluktaki kıyısıyla Türkiye'nin riviyerası olarak da adlandırılıyor.

Akdeniz'in sıcacık ve turkuaz denizini harika bir doğa ile birleştiren bu şehir muhteşem tarihi ile de tatil severleri mutlu ediyor. Antalya'nın en popüler ve tatil konusunda en cömert ilçelerinden biri Manavgat ilçesidir. Burası Antalya'da tatilinin nabzının attığı yer olabilir bilinir ve muhteşem doğasıyla sizi hem dinlendirir hem de gezebileceğiniz onlarca yeri ile harika keşifler yapmanızı sağlayabilir.

Kusursuz Bir Antalya Tatili İçin Lyra Resort

Manavgat'ı kusursuz yapan muhteşem bir detay var ve o detay Lyra Resort & Spa Hotel'dir. 2012 yılından beri aldığı birçok ödülle kalite ve konforunu ispatlamış nadir otellerdendir. Otel konfor anlamında öncelikle çok geniş bir yaşam alanı sunan, konfor seviyesi en üst düzey olan odalarıyla bilinir.

201 standart oda, 3 engelli dostu oda, 82 aile odası ve kulüp alanında yer alan 58 standart oda, 55 aile odası ile çok ama çok geniş bir alanda, tüm bunlara 800 metre uzaktaki 28 villası ile tatil severlere harika bir konforla hizmet vermekte.

Toplamda 30 bin metrekare alana kurulu 1 ana bina ve 17 kulüp binasından oluşan Lyra Resort & Spa, 250 metre uzunluğundaki sahili, denize sıfır konumu, rahatlığın hakim olduğu odaları, havuzları, aquaparkı, A la carte restoranları, barları, miniclubı ve daha fazlasıyla tatilinizi unutulmaz kılacak.

Otelde her türlü tatil fikri için birçok muhteşem etkinlik ve faaliyet bulunuyor. Tüm gün bu 30 bin metrekarelik muhteşem tatil merkezinde yapabileceğiniz onlarca etkinlik mevcut. Harika personel kalitesi ve muhteşem konforlu odalarıyla gün içerisindeki tatlı tatil yorgunluğunu keyifli bir şekilde her şey dahil konseptli bu otelde atabilirsiniz.

24 saat oda servisinin bulunduğu modern, geniş ve lüks odalarda sevdiklerinizle rahatça dinlenebilir, güven; sükûnet içerisinde harika bir tatil yaşayabilirsiniz. Otelin bir tatil planlandığında ihtiyacınız olan ve listeye yazdığınız her şeyi karşılayabilmesi, her şey dahil konseptte tam performansla hizmet vermesi anlamına gelir. Bu nedenle böyle bir tatil için size en iyi seçenek olarak bulunur.

Otelin resmi sitesi: http://www.lyrahotel.com/tr/