Mersin Haber / Mersin'de köyler arası futbol turnuvasında faul sonrası hakemin sarı kart göstermesine sinirlenen futbolcu topu hakemin kafasına vurdu.

Futbolcunun yumruklu saldırısınada uğrayan hakem çenesinden yaralanınca maçı iptal etti. Polisler tarafından hastaneye götürülen hakeme rapor alındı. Rakip takım taraftarları tarafından taşlanan bir seyirci ise kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Toroslar Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Koray Aydın Stadı'ndaki maçta Çavuşlu Köyü ile Karahacılı köyü karşı karşıya geldi. Çavuşlu köyünün 1-0 galip götürdüğü maçın 67. dakikasında hakem Hüdaverdi Savcı, Karahacılı köyü futbolcularından birine rakibini düşürdüğü gerekçesiyle sarı kart gösterdi. Arkadaşının sarı kart görmesine sinirlenen futbolculardan Mertgün Mazlum, topu eline alıp koşarak hakeme doğru geldi. Muzlum elindeki topu sert bir şekilde hakemin kafasına vurdu. Hakem neye uğradığını şaşırdı.

Futbolcuların ve teknik heyetin ısrarları hakemi kararından vazgeçiremedi. Bunun üzerine saha bir anda karıştı. Sahaya yabancı cisimleride atıldığı olay sırasında aynı futbolcu bu defa hakeme sert bir şekilde yumruk attı. Maçın hakemi ise fiili müdahale nedeniyle maçı iptal etti.

Taraftarlarda bir birlerine yabancı cisim atarken üzerin taş gelen taraftarlardan Sefer Çakır'ın kalbi heyecana dayanamadı. Çakır 112 Ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Çevik Kuvvet ekiplerininde gelmesi ise futbolcu ve taraftarlar olaysız bir şekilde sahayı terk etti. Çenesi şişen hakem ise polis ekipleri tarafından hastaneye götürülerek rapor alındı. Çavuşlu köyünün hükmen galip sayılıp sayılmayacağı yada maçın tekrarlanıp tekrarlanmayacağına tertip komitesinin karar vereceği öğrenildi.