Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, çıktığı yurt içi gezisi dönüşünde düzenlediği basın toplantısında çalışmaları hakkında bilgi verdi ve hakkında çıkan bazı iddialara cevapladı.

Bir haftalık çalışmaları süresince olumlu sonuçlar aldıklarını ve en kısa zamanda bunların ortaya çıkacağını ifade eden Başkan Kocamaz, "Biz Tarsus için çaba harcarken, art niyetli kişiler de dedikodu ile Tarsus'a zarar vermeye çalışıyorlar" dedi.

Başkan Kocamaz, "Yarabbi, senden korkmayanlardan, gıybet ve dedikoduyu meslek edinenlerden, fitne ve fesat çıkaranlardan ve bunlardan medet umanların şerrinden sana sığınırım" diye dua etti.

TARSUS'UN İL OLMASI

Basın toplantısında gazetecilerin sorunlarını da cevaplayan Kocamaz, deprem nedeniyle Düzce'nin il olması konusunda basına bir açıklama yapan Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine Tarsus'un il olma konusunun unutulmadığını ve konunun takipçisi olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, finansman yokluğu nedeniyle bir süre önce durdurulan şehirlerarası otogar inşaatının devam ettirilmesi için de kaynak arama çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.