Mersin Haber /  İçel Koleji öğrencileri 4.dönem Kızkalesi belediye başkanı seçilen turizmci Necati Kale'yi ziyaret ederek turizme ve Tema 'ya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Erdemli'nin tarihi ve turistik beldesi Kızkalesi'nde yerel seçimleri yine halka ve belde esnaflarına yaptığı hizmetleri ile takdir gören turizci Necati Kale kazanmıştı.

4.dönem seçmenin karşısına çıkan ve seçmenden tam not alan Kızkalesi belediye başkanı Necati Kale kendisine ziyarette bulunan esnaf ve halka da güvenlerinden dolayı teşekkür etti.

Kızkalesi'nin başta Mersin olmak üzere çevredeki il ve ilçelerin aile dinlenme ve tatil merkezi olması için büyük çaba harcayan ve bunu da başaran başkan Necati Kale öğrencilerin de takdirini topluyor.

Mersin'de özel öğretimde 50.yılına giren ve Erdemli ile çevresindeki ailelerin de büyük tercihlerini gören İçel Koleji'nin 5.sınıf öğrencileri ile içel koleji Yavru Tema'nın 4.sınıf öğrencileri öğretmenleri Rezzan Kızıltan ile birlikte başkan Necati Kela ve Kızkalesi'ne yeni atanan emniyet amirine başarı dileklerinde bulundular.

Kızkalesi'nin başarılı ve çalışkan başkanı Necati Kale İçel Koleji öğrencilerinin bu ziyaretlerinden duygulandığını belirterek " yöremizde yaz ve kış sezonlarında aileleriyle tatil yapan öğrencilerimizin bizleri unutmayarak başarı dilemek için gelmeleri çalışmamızı daha da çok teşvik etmiştir. Hizmetlerimiz daha da çok artarak devam edecektir."dedi.