Kızılay Tarsus Şube Başkanı Süleyman Darendeoğlu,yardıma muhtaÇ insanlara kesilen kurban etlerini dağıtmak üzere kurban kampanyası düzenlediklerini bildirdi.

Başkan darendeoğlu, konu ile ilgil olarak yaptığı yazılı aÇıklamada şu bilgileri verdi;"Türk Kızılay dini vecibelerini yerine getirmek isteken kesilen kurbanı gerÇekten yardıma muhtaÇ insanlara ulaştırmak isteyen vatandaşlarımızın bağışlarını alarak yurt Çapında şubelerimiz aracılığıyla temiz, hızlı ve insan onurunu zedelemeden yardıma muhtaÇ insanlara kesilen kurban etlerini dağıtmak üzere kurban kampanyası düzenlemiştir.

Türk Kızlay'ı olarak bağışlarımızla yüz binlerin yüzünü güldürdük. Hedefimiz milyonlar.2006 yılında onbinlerce kişi Türk Kızılay'ı kanalı ile kurbanlarını kestirdi. Et ve Balık Kurumu kombinalarında İslami kurallara uygun olarak kesilen kurbanlar, kavurma yapılarak yıl boyunca Türkiye'nin dört bir yanında ki ihtiyaÇ sahiplerine dağıtıldı.

Yardımseverü halkımızın bağışlarını tam 85,650 aileye ulaştırdık. Bu 400,000 kişi demek. Şimdi hedefimiz Çok daha fazlası.

Sizin bağışlarınız ve bizim hizmet ağzımızla bu bayram da elele verelim, milyonlarca aileyi sevindirelim. Bir kurban bedeli: 240.00 YTL Yurtdışı iÇin kurban bedeli: 130 EURO Tüm banka şubelerine giderek: 2868 nolu hesaba yatırabilirsiniz."dedi.