Tarsus'da düzenlenen 1. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu'nda gerçekleştirilen konserde pop müzik sanatçısı Zeynep ve Murat Kekilli, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı.

İzleyiciler arasında bulunan bedensel özürlü Selçuk Ekti sanatçının elinden mikrofonu kaparak sevgilisine seslendi.  

Sanatçı Kekilli de 35 yaşındaki özürlü aşık gence destek çıkarak, ""Su, neredesin Su? Selçuk seni çok seviyor. Bu sevgiye karşılık vermemek günahtır. Bir an önce bu çocukla evlen"" diyerek konserini sürdürdü.  

Tarsus'da düzenlenen 1. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu'nun ardından gerçekleştirilen konserde sahne alan pop müzik sanatçısı Zeynep ve Murat Kekilli, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı.  

75. Yıl Açık Hava Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde ilk olarak sahne alan Zeynep, birbirinden güzel parçalarını seslendirirken daha sonra sahneye Murat Kekilli çıktı. Ünlü şarkıcı, konserine başlamadan öince yaptığı konuşmada, ""Çukurova'ya gönül kırgınlığım var.

5 yıldır müzik piyasasında olmama rağmen bir Çukurovalı olarak bölgeme hiç çağrılmadım. Türkiye'nin her yerinde hatta yurt dışında bile konser verdim ama sadece Çukurova'da konser vermedim. 5 yıl sonra, Tarsus Belediyesi'ne böylesi güzel bir organizasyonda bana da görev verdiği için teşekkür ederim.

Bazen Çukurovalı olduğum için de üzüldüm. Halen gönül kırgınlığım var. Tarsuslular'a teşekkür ederim"" dedi.  Bu arada Kekilli sahnede şarkı söylerken, arkadaşının sırtında sahneye çıkan bedensel özürlü 35 yaşındaki Selçuk Ekti, sanatçıyla bir süre sohbet ettikten sonra mikrofonu elinden kaptı.

Ekti izleyiciler arasında bulunan sevgilisine seslenerek, ""Su, seni seviyorum. Artık evlen benimle. Seni canımdan çok seviyorum"" derken, bu kez mikrofonu alan Kekilli de, ""Su, neredesin Su? Selçuk seni çok seviyor.

Bu sevgiye karşyılık vermemek günahtır. Bir an önce bu çocukla evlen"" diyerek konsereni sürdürdü.