Tarsus İdmanyurdu GASKİ MaÇı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.Takım iÇin büyük önem taşıyan bu müsabaka bu hafta sonu oynanacak.

Oyuncuların antremanlarda son derece kazanma hırsı ve mücadelesi ile oynaması teknik heyetin yüzünü güldürürken,galibiyet iÇinde umutlandırıyor.

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat DinÇbudak ise yaptığı aÇıklamada, bu hafta sonu oynanacak GASKİ MaÇının önemine değinerek,"Sezonun belkide en kritik müsabakasına Çıkacağız.Rakibimizinde en az bizim kadar iddiası ve ve onlarda kazanmak iÇin oynayacaklardır.

Ancak takımımız taraftarı ile bütünleştiği takdirde yakalayacağı hava ile bu karşılaşmada kendisinin Çok ihtiyacı olan üÇ puanı alacağını düşünüyorum.

Grubun diğer önemli maÇında Adanaspor İskenderun D.Ç. maÇının sonucu ise bizi fazla ilgilendirmiyor.Biz önce GASKİ MaÇını kazanmalıyız.Zaten kazandığımız takdirde Adanadan gelecek her sonuÇ bize yarayacaktır.

Oyuncularımızla yaptığımız toplantıda bu maÇta alınacak sonucun öenminden bahsettik ve galibiyetten başka bir Çıkışımız olmadığınında altını Çizdik.

Güzel bir futbol ile üÇ puana ulaşacağımızı düşünüyorum.İskenderun maÇında yapılan hataları oyuncularıma teker teker anlattım.

Bu maÇta onlardan hatasız bir doksan dakika bekliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.Karşılaşmanın hafta sonu oynanacak olması nedeni ile tribünlerin dolması beklenirken, yönetiminde oyunculardan mutlak galibiyet beklediği, aksi takdirde ağır para cezasının gelebileceğide konuşuluyor.