Tarsus-Yenice Çiçekli Köyünde Sinir hastası olduğu iddia edilen İhsan Koçak (38) Arkadaşının intihar ederek ölmesi üzerine bunalıma girerek önceki gün ölen arkadaşının evinde taziyeden geldikten sonra herkesin öleceğini belirterek Karısı Nazmiye Koçak (33) ile kavga etmeye başladı. 

O sırada kocasının çok sinirli olduğunu, o yüzden ilaç vererek sakinleştirmek için ilaçların bulunduğu ilaç çekmecesine eğilerek ilaç almak isteyen Nazmiye Koçak'a kocası İhsan Koçak tarafından sırtında çeşitli yerlerine 7 bıçak darbesi vurarak ölmesine yol açtı. 

Annelerinin imdat seslerine uyanan ikiz kız kardeşler M.K ve M.K (10) Babalarına engel olmak isterken; babalarının bilinçsizce etrafa savurduğu bıçak darbesine maruz kalarak çeşitli yerlerinde bıçak darbeleri aldılar.

Köy sakinlerinin, çığlıkların yükseldiği eve gelmesi üzerine çocukları Tarsus Devlet Hastanesine getirdiler. Tarsus Devlet Hastanesinde durumu çok ağır olan Müge ameliyata alınırken; Devlet Hastanesi doktorlarından Göğüz Cerahhı Osman Koçyiğit'in 4,5 saat süren başarılı ameliyatından sonra yoğun bakım ünitesinde tedavileri yapılıyor.

Anne Nazmiye Koçak (33) 'ın cenazesi baba evine getirilerek; Tarsus'un Baltalı Köyünde toprağa verildi.  

Daha sonra Jandarma tarafında gözaltına alınarak tutuklanarak ceza evine gönderilen İhsan Koçak cezaevinde, müşayede gömleğiyle kendisini asmak suretiyle intihar etti. 

Konuyla ilgili soruşturma devam edildiği bildirildi.