Mersin Haber / Karaman'da öldürülen Atilla Aktürk (30)'ün katil zanlıları M.U. ve K.A Mersin'in Erdemli ilçesi Tömük beldesinde yakalandı.

Karaman'da 11 Mayıs 2009 günü sabah saatlerinde Atilla Aktürk (30), evinin önünde annesi tarafından ölü olarak bulunmuş ve olay jandarmaya bildirilmişti.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada şahsın öldürülmeden önceki gece M.U, K.A. ve R.A. ile buluştuğu, şahısların aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden aralarında tartışma çıktığı belirlendi. Tartışmanın büyümesi üzerine şahısların Atilla Aktürk'ü özel bir otomobile bindirerek Güneyyurt beldesi Serper mevkiine götürdüğü ve şahsı burada darp ederek ağır yaraladıkları belirtildi.

Daha sonra yaralı Aktürk'ü tekrar otomobile bindiren şahıslar, Aktürk'ü yaralı olarak evinin önüne bırakıp olay yerinden kaçtılar. Ağır yaralı Atilla Aktürk, evinin önüne bırakılmasının ardından hayatını kaybetti.

Şüpheli şahısların Mersin'in Erdemli ilçesi Tömük beldesinde yaşadığını belirleyen jandarma ekipleri, M.U. ve K.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. R.A.'nın yakalanması için çalışmalara devam edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.