Tarsus'da ilaç bağımlısı bir kişi Hükümet Konağı'nda kendini jiletle yaraladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda meydana gelen olayda sinir krizleri geçiren 42 yaşındaki M.U jiletle yüzünü ve göğsünü çeşitli yerlerinden kesti.

Tarsus'da bir kişi, Hükümet Konağı'nda girdiği kriz sonucu kendini jiletle çeşitli yerlerinden kesti. Olay, dün saat 15.00 sıralarında Tarsus Hükümet Konağı'nda meydana geldi. İlaç bağımlısı olduğu bildirilen M.U (42), ilaç almak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na geldi.

M.U görevlilerce ilaçlarının hazırlandığı sırada sinir krizine girerek cebinden çıkardığı jiletle yüzünü ve göğsünün çeşitli yerlerini kesip elbiselerini parçaladı.  

Olay yerine gelen Güvenlik Büro Amiri Başkomiser Ziya Çağlar, M.U'yu ikna edemeyince elindeki jileti güç kullanarak aldı. Kendine attığı jilet nedeniyle kanlar içinde kalan M.U'ya ilk müdahale 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı.

M.U daha sonra ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. şahsın hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, sürekli kullandığı ilacın yeşil kartla olması nedeniyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınarak kendisine verildiği bildirildi.