AKP'den Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olan Eğitimci Ahmet İşler, şeffaf belediyecilik hizmeti başlatacağını söyledi.

İşler, kendisine görev verilmesi durumunda belediyede 'beyaz masa' uygulamasını başlatarak en küçük şikayetleri dahi iki saat içinde çözüme kavuşturacakları iddiasında bulundu.

Tarsus'ta akşamları yok olan sosyal yaşamı yeniden canlandırmak için esnaflarla koordineyi sağlayarak 'Akşam İndirimi' projesini yaşama geçirerek her mahalleye yarım saatte bir toplu taşıma araçları koyacaklarını ve insanların akşamdan sonra da dışarı çıkma alışkanlığı sağlayacaklarını kaydetti.   

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet İşler, görev verilmesi halinde şeffaf belediyecilik hizmeti başlatacaklarını söyledi. Belediye başkanının, meclis üyelerinin ve daire müdürlerinin mal varlıkları, belediye ihaleleri, bu ihalelerin kimlere hangi şartlarda verildikleri düzenli olarak internet aracılığı ile kamuoyuna duyurulacaktır diyen Ahmet İşler, ""Şeffaf belediyecilik bizimle başlayacaktır"" dedi.  

Halkın acil ihtiyaçlarını karşılamak ve anında cevap vermek amacıyla 'Beyaz Masa' uygulamasını yaşama geçireceklerini savunan Ahmet İşler, halkın en küçük talepleri dahi iki saat içinde telefonla cevaplandırılacak aksi takdirde görevli personel ve daire müdürünün görevden alınacağı iddiasında bulundu.

Akşam saatiyle birlikte ortadan kalkan sosyal yaşamı yeniden canlandırmak için şehir merkezindeki esnafla 'Akşam İndirimi' projesini başlatarak her mahalleye yarım saatte bir toplu taşıma aracı tahsis ederek Tarsusluların akşamdan sonra da dışarı çıkma alışkanlığı kazanmalarını sağlayacakları vaadinde bulunan Eğitimci Ahmet İşler şunları söyledi: "" Şehir merkezindeki gecekondu konumundaki yerlerin vatandaşlara birer daire verilerek modern toplu konutlar haline dönüştürülerek Tarsuslulara ""Ak Konut"" projesiyle kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sağlanacaktır.

Tarsus'un yeniden yapılandırılması için köklü reformları halkın rızasını alarak yapacağız. Dünya gözünü yeniden Tarsus'a çevirecek, Eshab-ı Kehf, Saint Paul gibi turizm değerleriyle kenti bir inanç turizmi başkenti yapacağız.

İlçenin en büyük sorunu olan işsizliğe çözüm bulmak amacıyla trilyonlarca liralık anlamsız yatırımlar yapma yerine yüzlerce gence iş imkanı sağlayacak, salça, konserve, turşu, suma, dondurulmuş yaş sebze fabrikası gibi belediye şirketlerinin de ortak olacağı ciddi işletmelerin yaşama geçirilmesinde öncülük edilecektir."