Mersin Haber /  Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, önümüzdeki süreçte iyi bir yönetim ve kadro oluşturmak için “kan değişikliğine” gideceklerini bildirdi.

Ali Kahramanlı, kırmızı-lacivertli ekibin ilk hedefi olan Bank Asya 1. Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşarken, öte yandan da yeni hedef ve planlarını oluşturarak yol haritası hazırladıklarını söyledi.

Önümüzdeki süreçte daha iyi bir yönetim ve kadro oluşturabilmek için kan değişikliğine gidileceğini ifade eden Kahramanlı, bu kapsamda yeni transferlerin gerçekleştirileceğini ve teknik kadroda da değişikliğe gidilebileceğini vurguladı.

HACİZ OLAYI

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda yapılan Bucaspor maçına 2 gün kala kulüp binasına gelen haciz işlemlerini de değerlendiren Kahramanlı, şunları kaydetti: “Yönetime geldik geleli, bazı kesimler huzur bozmaya çalıştı. Neticede haciz işlemi, önemli bir maça hazırlandığımız bir süreçte kapımıza geldi. Yani bu, bilerek yapılan kasıtlı bir işlemdi. Ancak bugün mevcut yönetim Mersin İdmanyurdu için 2 milyon TL'nin üzerinde harcama yaptı.

Kaldı ki 43 bin TL'yi de ödeyebilecek güçte. Bizi üzen tek şey, Bank Asya 1. Lig için ölüm kalım maçına çıkarken, böyle bir durumla karşı karşıya kalmamız. Yönetim olarak konunun gereğini yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Boş yere hiç kimse bu gibi durumlarla huzurumuzu bozmaya çalışmasın.”