Tarsus Emniyet Müdürü Halil Tokyürek,uyuşturucu iletinin geleceğin nesilleri olan genÇleri tehdit etmeye devam ettiğini söyledi.

İlk huzur toplantısını Yeşilevler, Şahin, Barbaros,ü BahÇe ve Yunusemre mahalle sakinleri ile birlikte yapanü Tokyürek, Girne mahallesindeki Tarsus Anadolu Lisesinde beraberinde Emniyet Amiri Mehmet Ali Hasanköse, Ragıp Erden, Asayiş Amiri Ufuk Solmaz, Trafik Amiri Bayram Yıldız ve bu mahallelerde bulunan karakol amirleri ile biraraya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Emniyet Müdürü Halil Tokyürek, Türkiyenin zor dönemlerde geÇtiğini ve göÇ alan kentlerin benzer sorunlar ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek, "Toplumdaki bireylerin birarada yaşamayı öğrenmesiyle birlikte Çözemeyecekleri sorunları kalmaz.

Birlik ve beraberlik iÇinde her türlü güÇlüğün üstesinden geliriz.Sizler mahalle sakinleri olarak tanık olduğunuz ve toplumun huzur ve refahını bozanlara karşı bizlerle işbirliği halinde olun. "dedi.

GenÇlerin uyuşturucu maddelerinde uzak tutulması noktasında ebeveynlere büyük görevler düştüğünü hatırlatan Müdür Tokyürek, Çocukların mutlaka anne ve babaları tarafından takip edilmesi gerektiğini varolan olumsuz değişiklerin tespit edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.