İyi Parti Mersin Milletvekili A.Aydın Koç, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı, Makamında Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2018 - 11:09, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1749+ kez okundu.
 

İyi Parti Mersin Milletvekili A.Aydın Koç, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı, Makamında Ziyaret Etti

İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı, makamında ziyaret etti.   Ankara’da partisinin üst düzey yetkilileri ile görüşen İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz ile görüştü.   -TARSUS BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ-   İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, Tarsus’un taşıdığı tüm değerleri ile birlikte son derece önemli bir şehir olduğunu Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç’a ziyareti sırasında dile getirdi.   İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, ziyaret sırasında partisine ülkesinin dört bir yanından teveccühün oldukça fazla olduğuna dikkat çektiğini sözlerine ekledi.   Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç ise Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı ziyaretinde  Mersin gibi önemli bir şehirde partisine olağanüstü bir ilginin var olduğunu ve bu durumdan son derece memnun olduklarını söyledi.   Mersin ve tüm ilçelerinde canla başla çalıştıklarına vurgu yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, ülkenin geleceğini aydın’latacaklarını Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı, ziyareti sırasında söyledi.   İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, Ankara’da bir dizi ziyaretler daha gerçekleştirdikten sonra haftasonu İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatının açılışına katıldı.
İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı, makamında ziyaret etti.
 
Ankara’da partisinin üst düzey yetkilileri ile görüşen İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz ile görüştü.
 
-TARSUS BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ-
 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, Tarsus’un taşıdığı tüm değerleri ile birlikte son derece önemli bir şehir olduğunu Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç’a ziyareti sırasında dile getirdi.
 
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, ziyaret sırasında partisine ülkesinin dört bir yanından teveccühün oldukça fazla olduğuna dikkat çektiğini sözlerine ekledi.
 
Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç ise Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı ziyaretinde  Mersin gibi önemli bir şehirde partisine olağanüstü bir ilginin var olduğunu ve bu durumdan son derece memnun olduklarını söyledi.
 
Mersin ve tüm ilçelerinde canla başla çalıştıklarına vurgu yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, ülkenin geleceğini aydın’latacaklarını Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz’ı, ziyareti sırasında söyledi.
 
İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Aydın Koç, Ankara’da bir dizi ziyaretler daha gerçekleştirdikten sonra haftasonu İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatının açılışına katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.