Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Gül, üyelerinden kredi borçlarını zamanında ödenmesini istedi.

Hiçbir üyeye icra takibi uygulamadıklarını ifade eden Gül, ""Kredi zamanında ödendiği takdirde yeni kredi talebinde bulunanların da ihtiyaçları karşılanacaktır"" dedi.  

 30 yıldır TESK Başkanlığını yürüten İsmail Gül, 24 Ocak'ta yapılacak Olağan Genel Kurul öncesinde başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı. TESK'in 3 bin 500 kayıtlı üyesinin bulunduğunu ifade eden Gül, ""Kongre günü tüm üyeleri toplantıya katılmalarını bekliyorum"" dedi.  

30 yıldır Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlığı'nı yürüten İsmail Gül, 24 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurul öncesinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Tüm kooperatif üyelerini genel kurul toplantısına katılmaya çağıran İsmail Gül, Kooperatif'ten kredi alarak zamanında ödemeyen üyeleri de uyardı.

Gül, "" Alınan kredileri zamanında ödeyin"" çağrısında bulundu. Ödenmeyen kredilerden dolayı şimdiye kadar hiçbir üye hakkında takibat başlatmadıklarını vurgulayan İsmail Gül, kredileri ödemeyenler için genel kurulda yasal işlem başlatmak için yetki isteyeceklerini de söyledi.

Hiçbir esnafımızın zor durumda kalmasını ve icralık olmasını istemiyoruz diyen Gül şunları söyledi: "" 24 Ocak Cumartesi günü Şehitkerim Mahallesi 3417 Sokak NO: 6 adresinde yeni yaptırılan 4 katlı çok amaçlı hizmet binamızda yapılacak olan genel kurulda, üyelerimizden, 2003 yılı taksitlendirmelerinin kabulü ile alacaklar için merkez birliğimizce alınacak kararların uygulanması hakkında yönetime yetki verilmesini görüşüp tartıştıktan sonra yetki isteyeceğiz.

Kooperatif üyelerimizden 4 yıl için daha hizmete devamlılık onayı isteyeceğim. Yıllardır Tarsuslu esnafın derdine çare bulmaya çalıştık ve çaba harcadık, bundan sonra da yapacağımız iş budur. Artık kendi hizmet binamızde üyelerimize 24 saat hizmet sunmaktayız",dedi.