Adana Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Baş, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü 'yü makamında ziyaret ederek, Tarsus'un mutlaka inanÇ turizmi kenti olarak ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

Ziyaret sırasında kısa bir süre önce Adana Ticaret Odası (ATO) bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa Birliği Bilgi Merkezi'nin; Adana Ticaret Odası ile Mersin ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle hazırladığı iki proje, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın (UNDP) birlikte yürüttüğü, "BM Binyıl Kalkınma Hedeflerinin Yerelleştirilmesi Projesi" kapsamında hazırlanan "YenilikÇi ve üretken Kadınlar Olmak"projesinin hayata geÇtiğinin söyleyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, "Projemizden Bağlar, Barbaros ve Ferahim Şalvuz mahallelerinden belirlenecek toplam 20 bayan yararlanacak.

Yaşamı boyunca herhangi bir meslekte Çalışmamış olan bu 20 bayan, elişleri ve hediyelik eşya yapacaklar. Projemizin süresi 8 ay olarak tespit edildi. Projenin masrafı 73 Bin Dolar olarak belirlendi."dedi.

Baş ise Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili olarak her türlü Çalışmaya imzalarını atmaya hazır olduklarını ve bu kentin mutlaka değerinin anlaşılması gerektiğini sözlerine ekledi.