Adalet ve Kalkınma Partisi Tarsus İlçe Başkanı Abdulcabbar Gönen, 28 Mart mahalli seçimler için henüz mevsim başı olmasına rağmen isabetli adayları Mehmet Teke ile yola çıkmanın neticesi olarak çiçeklerin boy vermeye başladığını belirtti.

Özellikle esnaf ve ev ziyaretlerinde karşılaşan sıcaklıkla dert anlatmak için gösterilen gayret ve telaş on yıllık baskılı siyasetin halka getirdiği patlama noktasını net olarak anlattığına dikkat çeken Abdülcabbar Gönen, yayınladığı basın bülteninde konu ile ilgili olarak şunları bildirdi:

?Sade bir vatandaşın duygularını anlatırken ne mayın gemisi ne parklar, bahçeler, ne yollara döşenen taşlar, nede havai fişekler, benim soframdaki ekmekle çocuklarımın geleceğinden önemlidir? demesi kamu vicdanının bilançosu denebilecek isabette idi. Bu demektir ki hükümetimizin önümüzdeki yüz yıla hitaben sosyal ve ekonomi politikaları mahalli planda da iyi algılanmaktadır.  

Bu itibarla bir şey de açıkca ortaya çıkmaktadır ki; halkımız artık gürültülere, içi boş laflara neye yarayacağı belli olmayan politikalara, kesinlikle itibar etmeyecektir.

Bu arada Belediye Başkan Adayı sayın Mehmet Teke?nin kusursuz kişiliğinin, güvenilir konuşma ve davranışlarının, halkın dert anlatmak için yoğun telaş içine girmesine vesile olduğu göze çarpmaktadır. On  yıldır kamu vicdanında biriken  öfkenin  mesuliyetini omuzlarımızda hissederek ayrıldığımız her toplantının ardından yeni gönül kapıları çalmak için yola koyuluyoruz.

Geriye doğru düşünün diyoruz. Geçmişin muhasebesini yapmazsanız geleceği okumazsanız diyoruz. Ekmeğiniz ve gururunuzdan başka neyiniz var diyoruz. Biz, bu değerlerimizle oynatmayınız diyoruz. Kaldırımdaki zavallının sırtına hırka haram yiyicilerin kalbine pençe oluruz diyoruz.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın karakter kardeşi Mehmet Teke, onun buradaki görüntüsüdür diyoruz.Saygılar dağıtıp, sevgiler toplayarak yürüyoruz." dedi."