Genç Parti Tarsus İlçe Teşkilatından Seçim Koordinasyon Başkanı olarak görev yapan Ali Değirmeci ve 300 kişi dün Ak Parti saflarına geçti. 

 İşçi Emekliler Cemiyeti Düğün Salonunda yapılan sembolük katılma törenine Ak Parti Milletvekilli Saffet Benli, İlçe Başkanı Abdulcabbar Gönen, Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Teke, Nusret Alkan, Ahmet Tevfik Uzun, Ahmet Alıcı, M. Emin Polat, İbrahim Gül ve Ahmet İşler ile kalabalık partiller katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Abdulcabbar Gönen, partilerine katılımların her geçen gün artarak devam edeceğini söyledi. 

Daha sonra söz alan Ak Parti Milletvekilli Saffet Benli, "Bu katılım ile gücümüze güç kattık. Hükümetimiz, Tarsus ve Türkiye'ye hizmet yolundadır. Bu hizmet bayrağını asla bırakmayacağız. Belirlediğimiz amaç; Türkiye'de herkesi Ak partili yapmaktır," dedi. 

Önümüzdeki yerel seçimle ilgili olarak da konuşan Saffet Benli, şunları söyledi: "3 Kasım'la birlikte Türkiye siyaseti tarih yazmıştır. 28 Mart sabahından sonra Tarsuslular destan yazacaktır.

9 yılda 90 yıllık hizmet ürettiklerini söyleyenler; 28 Mart'tan sonra Tarsuslular nasıl hizmet olurmuş görecekler. Ahd ettik. Hizimet bayrağımızı en üst seviyelere taşıyacağız, " dedi. 

Yapılan konuşmalardan sonra Genç Partiden, Ak partiye geçenlere rozetleri takıldı.