Genç Parti, yeni yönetim kurulu üyelerini yeni hizmet binasında, basınla tanıştırdı.

Geçtiğimiz Cuma günü saat: 16:00'da yeni hizmet binasında yeni yönetim kurulunu basınla tanıştıran Genç Parti İlçe Başkanı Aziz Güneş, partimizin yönetim kurulu üyeleri Tarsus'un nadide insanları arasından özelliklerinden, şahsiyetlerinden, çalışkanlıklarında, dürüstlüklerinden dolayı özellikli bir kadro ile seçilmiştir, dedi. 

Aziz Güneş, konuşmasını şöyle sürdürdü:Yönetim kurulu üyeleri çevrelerinde sevilen ve sayılan insanlardır. Kişiliklerinde Tarsus'umuza hizmet aşkını taşımaktadırlar.

Herşeyde her hizmette hiç bir fedakarlıktan kaçmayan bu kadroyla Genç Parti Tarsus İlçe Teşkilatı iktidar olmadan halkına çalıştıkları alanlarında görev alarak hizmet etmeyi amaçlamıştır. Bugüne kadar hizmette boşluk olmaması ve halkımızın iktidar olmadan da ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Genç Parti yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Aziz Güneş, Hasan Fırtına, Kamile Cemile Gül, Abdullah Haykır, Ahmet Doğancılı, Ali Salgit, Cumali Bulut, Ercan Kenarlı, Hakkı Şahin, Halis Şafak, Leyla Bulmuş, Mahmut Aysal, Mehmet Eker, Murat Yılmaz, Nazik Yücel, Necati Akkır, Osman Baş, Osman Sarı, Özben Özdemir, Süleyman Gök, Süleyman Kaya, Yılmaz Ölmez, Yusuf Türer ve Zafer Tekeli.