Gazeteciler Cemiyeti tarafından iki yıldır Ramazan ayı içerisinde verilen iftar yemeği ile fakir çocuklar baştan aşağı giydiriliyor.

Geçtiğimiz Cuma günü Tarsus Mersin Şelale Otelinde düzenlenen iftar yemeğine Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Coşkun Sel, Ağır Ceza Reisi Vehip Ekinci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Telekom Müdürü Muhittin Can, işadamlarımızdan Fikri Bucak, Derviş Yeşilgönen, İlker Ovacıllı, Güneş Makina yöneticileri ile fakir çocuklar katıldılar. 

Yemekte bir konuşma yapan Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Geçim, etkinliklerin başka kuruluşlara mesaj netiliğinde olmasını ve onlarında bu tür organizasyonlara girerek fakir aile çocuklarının ihtiyaçlarını giderilmesinde örnek olmasını ve bizlere yardımcı olan hayırsever işadamlarına ve katkısı olanlara teşekkür ederim,dedi. 

Daha sonra söz alan Kaymakam Abdulhamit Erguvan ise bu tür girişimlerin insana onur verdiği Tarsus Gazeteciler Cemiyetinin bu organizasyonu yaparak diğer hayır yapacak insanlara haber yaparak dikkatlerini çekeceğine inanıyor ve sizlere teşekkür ediyorum,dedi. 

Yapılan konuşmalardan sonra kendini fakir çocukların eğitimi ve gelişmesine adayan Emel Gürkan himayesinde tespit edilen 15 çocuğa giyecek paketleri verildi.